Sesongen er i gang!

Skogsvåg tok ein ikkje overraskende 4-1 seier over Hasunds Hund i sesongens første kamp i går. Eg er allikevel overbevist om at Hundene ikkje tok tapet for tungt. Eg bur knappe 500 meter unna Hulen og eg syntest å høre bjeffing all night long.

Det har komen fleire kommentarer på sesongtipset og ingenting er kjekkare enn det! Engasjement i avdelinga gagner alle lag og skaper ekstra stemning.

Når eg skulle tippe årets avdeling var det eit par lag som skilla seg ut som vanskelege å plassere. NHH 3 finnes det lite og ingen info om utanom forrige sesong. Nore Neset har mista 3 spelere til Søre Neset og har heller ingen info om treningskamper. Til slutt synes eg det var vanskeleg med Mathopen. Fleire av plasseringane blei gjort like før publisering. Eg vil tippe at eit lag frå nedre halvdel vil overraske positivt mens muligens eit av topp 5 laga vil markere seg negativt. All erfaring tilsier at det kjem ein overraskelse eller 2.

Tabellen basert på treningskampene

Tabellen basert på treningskampene

Men idag er det seriestart for alvor. Eg ynskjer alle lykke til i sine respektive kamper! For supporterene er det berre å møte opp! Såvidt meg bekjent er det gratis inngang på alle kamper!

Dette er dagens kamper. Alle starter 13:00.

Vestkysten – Krabbetor @ Varden Kunstgress 1

Viggo – Galgen @ Viggo Stadion

NHH 3 – Mathopen @ Myrdal

NB: Det ligger an til eit bikkjeslagsmål på Kuventræ i 3.div Avd.7 idag. Os tar imot hardtsatsande Lysekloster. Dette er ein kamp som anbefales.

About stianvb

Blogger om divisjonsfotballen i Hordaland og speler for SK Viggo.
Dette innlegget vart posta under Uncategorized. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s