Søre Neset – Mathopen 5-0

Søre Neset tok ein sterk og viktig 5-0 seier heime mot Mathopen. Dette var Søre Neset sin første 3-poenger etter to strake 1-1 kamper. Samtidig gjekk Mathopen på sitt første poengtap. Dette ifølge @mathopenfotball.

Oppdatert: Skogsvåg fortsatte sin sterke heimestatistikk og slo Krabbetor 3-2 til tross for at Sindre Hoff hos krabbene la ned 15.54 km på Skogsvåg Idrettsplass. Skogsvåg er da berre nokre få mål bak Viggo på tabelltoppen.

Oppdatert lørdag: Både Mathopen og Krabbetor fekk spelere utvist i 1.omgang i sine kamper. Midtsiden.no har skrevet om kampen mellom Søre Neset og Mathopen her. I tillegg har Mathopen vore kjapt ute med referat. Videosammendrag kan sjåast her.

@skgalgen melder om historiens første poeng i 6.divisjon.

vestkysten - galgen

 

 

 

 

Dermed er det kun Hasunds Hund som står uten poeng i avdelinga. Dei har flytta sin heimekamp mot Nore Neset i runde 3 til Nore Neset Idrettsplass og tidspunktet er onsdag 15.mai klokka 20:00. Før dette skal heile avdelinga i aksjon lørdag 11.mai klokka 13:00.

About stianvb

Blogger om divisjonsfotballen i Hordaland og speler for SK Viggo.
Dette innlegget vart posta under Uncategorized. Bokmerk permalenkja.

2 Responses to Søre Neset – Mathopen 5-0

 1. hasunds seier:

  skogsvåg-krabbetor 3-2

 2. Sidelinjeentusiasten seier:

  Også Galgen har laget video av sin kamp mot Vestkysten. Referat samt video ligger her: http://www.skgalgen.net/2013/05/vestkysten-1-2-galgen/
  Synes det er vanskelig å se ut fra videoen hvordan lagene velger å spille sin fotball. Bortsett fra at Vestkysten slipper inn nok et dødballmål, da. Ellers veldig positivt at det er video i det hele tatt.
  Mathopen sin video er langt mer avslørende. Helt ekstremt mange klipp i videoen starter med Søre Neset-oppspill fra egen banehalvdel (jeg kom ut av tellingen, men det var mange!). Tydelig et lag som liker å slå langt, noe som også er i samsvar med Krabbetor sitt referat her: http://krabbetor.com/index.php?page=printArticleApplyXsl&object_ID=337&xsl_stylesheet=XML/XSL/index_object_full.xsl
  Samtidig ser man utvilsomme svakheter i Mathopen-forsvaret ved lange oppspill. Den bakre firer sliter tydelig med å demme opp for Søre Nesets angripere. Også her gøy å se video.
  Avdeling 3 ser i år ut til å være flink til å bruke internett. Det er bra for dere som spiller i denne avdelingen. Det sier jo litt når jeg er mer oppdatert på denne avdelingen, enn på avdelingen jeg spiller i selv…
  Ellers kan jeg nevne en internettside jeg ikke vet om du har fått med deg, Stian. NHH legger ut oppdateringer fra kampene sine (med foreløpig unntak av det siste stortapet) her: http://nhhifc.com/
  Lykke til videre i sesongen.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s