1/4 del av sesongen!

Til tross for at kampantallet i avdelinga er svært ulikt for øyeblikket er ca. 25% av sesongen ferdigspelt. Viggo er på topp men heile 4 lag har 9 poeng. I tillegg lurer Nore Neset like bak med 7 poeng på 3 kamper etter ein sluttspurt mot Hasund Hund som resulterte i 3 viktige poeng. Dette var kampen som var utsatt frå runde 3 og den endte i 3-2 seier. Det er forøvrig svært gledelig at det blomstrer i internettaktiviteten no når sesongen har starta og Nore Neset sitt referat kan du lese her.

4 av 5 kamper i Runde 4 er ferdigspelt, ein runde som foreløpig bød på få overraskelser. Krabbetor tok årets første seier då ein god andreomgang gav ein 4-0 seier over Hasunds Hund.

Eit Skogsvåg uten den solide høgrebacken Kent Rabben som var på Wembley for å sjå Wigan vinne FA-cupen gjekk på ein stjernesmell borte mot eit revansjelystent Mathopen og tapte heile 7-1. Skogvåg følger Brann sin trend i år med å vinne heime og tape borte. Deiras referat lese du her. Mathopen stiller som vanleg med både referat og video.

Søre Neset har virkelig funnet skåringsformen og borte mot Galgen blei det ny storseier 6-2. Søre Neset er dessverre eit av dei få laga som ikkje skriv referat men Galgen har omtalt kampen fyldig her. Det er berre å følge med på heimesida og twitterkontoen @skgalgen for videoreferat.

NHH tok imot Vestkysten og skulle revansjere 5-0 tapet mot Viggo i kampen før. Dette er to lag som er forventa å ligge i nærheten av kvarandre og kampen blei også jevn. NHH trakk det lengste strået og dro i land ein viktig 3-2 seier. Eg er blitt gjort oppmerksom på NHH si heimeside som eg ikkje har klart å finne på egenhånd tidligere. Fyldige referat frå både denne kampen og tidligere kamper kan leses her.

Siste kamp i runde 4 går idag klokka 1500 på Viggo Stadion. Nore Neset er dagens motstander. Allerede i morgen går første kamp i runde 5 då SK Viggo skal ut i sin andre kamp på to dager. Vestkysten er morgendagens motstander. Møt opp!

Gratulerer med overstått!

Gratulerer med overstått!

About stianvb

Blogger om divisjonsfotballen i Hordaland og speler for SK Viggo.
Dette innlegget vart posta under Uncategorized. Bokmerk permalenkja.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s