Twitterguiden

aH0C0L5peTKQ6y7Qx3jEvw6WaYjLoNqWyelgOgPZrBSgTwitter er ein mikrobloggtjeneste der ein kan uttrykke meiningar, dele bilder o.l. så lenge ein helde seg innanfor 140 teikn. Twitter er glimrande for oss fotballfolk til å spre resultater, rykter og hendingar til eit stort publikum.  For dei som er ukjente med tjenesten handlar det om at registrerte brukare kan sende ut tekstbaserte meldinger, såkalla tweets, på inntil 140 tegn. Denne meldingen vises på brukaren si heimeside og mottas av brukarar som har valt å abonnere på hans meldingar.

Eg vil anbefale alle som er interessert i fotball på alle nivåer om å melde seg inn! Viss du sjølv vil bidra med resultater og info så legg gjerne brukernavnet ditt og kva lag du er tilknytta  igjen i kommentarfeltet under slik at lesere av bloggen kan følge deg!

Ellers skal det seiast at SK Viggo er Noreg sitt mesttwitrande 6.divisjonslag.

twitter-logo

Verdt å følgje:

@skviggo Sportklubben Viggo sin offisielle Twitterkonto.

@skgalgen Sportklubben Galgen sin offisielle Twitterkonto.

@KrabbetorFK Krabbetor Fotballklubb sin offisielle Twitterkonto.

@MathopenFotball Mathopen Fotball sin offisielle Twitterkonto.

@edalland Venstrekant på SK Viggo. Twitrar for det meste om SK Viggo og avdelinga men enkelte gullkorn kan oppstå. Meiner det kun finnes ein klubb, nemlig SK Viggo.

@martpaulsen Språkforsker, litteraturoversetter og menneskerettighetssynser. Men også midtstopper på SK Viggo. Twitrar om alt som angår det slaviske språk i tillegg til SK Viggo. Bror til meir kjente Kristoffer Paulsen Vatshaug (@vatshaug, forsvarsspiller i Molde Fotballklubb) og minst like ukjente Sverre Paulsen (@svpauls). La opp i starten av 2012-sesongen men gjer i 2013 comeback for 7’erlaget til SK Viggo.

@TormodBA Sportsjournalist i BA med genuin interesse for all fotball i Hordaland. Twitrar om Brann, fotball,Bergen og det gode liv. Djupt inne i styre og stell i Kvernbit.

@blystakk Spiss på SK Viggo med fortid som høgreback i Fana. Har som mål å bli første Viggospiss med 100 mål. Figurerer til tider i meir eller mindre dagligdagse BA-artikler då han er bror til BA-journalist @linngjerstad.

@Stian8Birk Bloggaren sjølv sin twitterkonto og midtbane på SK Viggo. Twitrar om for mykje for ofte.

@kerauset Tidlegare kaptein på SK Viggo. Ferdig utdanna ergoterapeut og glad i rom og cola. Utflytta til austlandet og ein bør derfor halde seg langt unna.

@orauset Bror til @kerauset og vore midtstoppar/spiss i SK Viggo i ein mannsalder. Relativt passiv twitrar men kjem det noko er det om fotball.

@olaveikenes Tiltakslaus stryning og ølhund som er bosatt i Bergen. Superving på SK Viggo. Heier på Newcastle United for å skjule at han forguder Manchester United.

@TV2Davy Trenger ingen presentasjon. Overraskende god innsikt i lokalfotballen.twitter_148384065

@1morten Keeper på SK Viggo med 6 tweets på samvittigheita

@eideanders Skamløs småbarnspappa frå Bønes som til stadighet er opptatt av å bli ein bedre fotballspeler. Langtidsskada

@fotballanalyse Fotballanalyse er en norsk blogg som ønsker å bidra til et større fokus på taktikk i fotballnorge. Siden er inspirert av den engelske siden zonalmarking.net

@gimletrimklubb Speler 7’erfotball for Morvik i 1.divisjon. Slepen venstrefot.

@tonningD Dribleglad ving for SK Viggo.

@Bjarteso Kjem med oppdateringar om kampane til Voss og ellers litt tippetips i 3.div avd. 8.

Ellers finnes det eit uendeleg antall kjente og ukjente personer det er verdt å følgje.

wpid-twitter-5-yearSåkalla hashtags er eit ord for emner som tweets omhandler. For å legge ein hashtag til ein tweet så bruker ein # og eit samanhengande ord bak. Dette gjer at ein kan søke på eit emne og få opp alle tweets som omhandler dette emnet. Søk foreksempel på  #skviggo og #6divAvd3. Då vil ein få opp mykje om SK Viggo og litt øvrige resultatoppdateringar for vår avdeling.

Anbefaler alle å registrere seg på Twitter så fort som mogleg!

1 Response to Twitterguiden

  1. Bjarte Sønnesyn Olsen seier:

    @Bjarteso Kjem med oppdateringar om kampane til fbkvoss og ellers litt tippetips i 3div avd 8.

Legg att eit svar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com logo

Du kommenterer no med WordPress.com-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Google photo

Du kommenterer no med Google-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer no med Twitter-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Facebook-foto

Du kommenterer no med Facebook-kontoen din. Logg ut /  Endre )

Koplar til %s